Loader
  • Endüstriyel Çözüm Ortağınız
FASTENER FAIR ISTANBUL, AUTOMECHANIKA ISTANBUL, TUBE AND WIRE DÜSSELDORF 2016

30-31 Mart 2016 tarihinde İstanbul Fuar Merkezinde partnerimiz Brankamp-Marposs ile birlikte katıldığımız Fastener Fair 2016 fuarında standımız büyük ilgi gördü.

FASTENER FAIR ISTANBUL, AUTOMECHANIKA ISTANBUL, TUBE AND WIRE DÜSSELDORF 2016

31.03.2016

FASTENER FAIR 2016

Bir demo preste Brankamp X3 ünitesi ile yaptığımız canlandırma ile ziyaretçilerimize Proses Kontrol konusunda bilgiler verildi.
Beslemeli metal pres ve Soğuk şekillendirme makinalarında kalıp ve takım koruma, makina koruma, hatalı parça üretimini engelleme, setup yardımı, zımba kırılmasını algılama,veri çıkışı, hızdan bağımsız kontrol, çapak/pul algılama, molalarda çalışma (hayalet vardiya) gibi özelliklerin Brankamp ünitesi ile nasıl yapılabileceği uygulama olarak ziyaretçilerimize sunuldu.

AUTOMECHANIKA ISTANBUL 2016 
7-10 Nisan 2016 tarihleri arasında İstanbul Tüyap’da yapılacak Automechanika Fuarında Brankamp demo uygulamamız otomotiv sektöründeki ziyaretçilerimize sunulacaktır.
Brankamp dışında filtrasyon sistemleri, akışkan filtre kağıtları, hava nozulları, VCI koruyucu malzemeler, fırça ve nonwoven merdaneler, yağlama sistemleri, dilme bıçakları, rulo stoklama sistemleri, endüstriyel yağlar gibi konularımız ile ilgili de ziyaretçilerimize bilgilendirme yapılacaktır.

TUBE AND WIRE DÜSSELDORF 2016
4-8 Nisan 2016 tarihleri arasında Düsseldorf, Almanya’da yapılacak Tube and Wire 2016 Fuarında uzman ekibimiz Brankamp-Marposs ile birlikte standımızda ziyaretçilerimizi bekliyor olacağız. Brankamp dışında Türkiye’de temsilciliğini yaptığımız Dietronic yağlama cihazları, General Inspection hata ayıklama üniteleri, Lamiflex koruyucu paketleme sistemleri, Tecno Impianti tel çekme makinaları, Quaker endüstriyel yağlarıda Tube and Wire fuarında standlara sahiptir.

BRANKAMP-MARPOSS PROSES KONTROL
Günümüzde modern üretim  proses kontrol olmadan düşünülemez. Çünkü Brankamp Teknolojisi sadece üretim hatalarını önlemekle kalmaz ayrıca makineleri zamanında durdurarak maliyetli hasarları sınırlar yada engeller.
Soğuk Şekillendirme ve dövmede dünyada binlerce uygulamasıyla Brankamp`ın lider konumda olduğu teyit edilmektedir.Herhangi bir üretim sürecinde  iyileştirme isteniyor ise veya  zamansız duruşlar var ise bizim bir çözümümüz var.
Marposs Group`un bünyesinde olan Brankamp uzmanları  maksimum verimliliği sağlamak ve üretilen parçaların sıfır hataya ulaşması için size yakın olup yenilikçi proses kontrol çözümleri sunmaktadır.

Whatsapp Destek
Çevrimiçi