Loader
  • Endüstriyel Çözüm Ortağınız
Dünya devi YKK ve Türk Savunma sektöründe tek MKE Gazi Fişek ile 
3S Teknik Danışmanlık işbirliği;

Potenza Mühendislik’in kendi ekibi tarafından kurulan Brankamp proses kontrol sistemleri ile daha hassas, sıfır hata ile soğuk şekillendirilmiş ürünler üretilmektedir.

Dünya devi YKK ve Türk Savunma sektöründe tek MKE Gazi Fişek ile 3S Teknik Danışmanlık işbirliği;

23.03.2015

Biri Türk Savunma sanayisine hizmet veren MKE gazi fişek fabrikası diğeri Dünya’nın en büyük fermuar üreticisi YKK’da kurulan Brankamp uniteleri, Dünya standartlarında üretim yapma, verimlilik artışı ve maliyet düşürücü sonuçlar vermektedir.

YKK
Japonya’da 1934’de Tadao Yoshida tarafından kurulan firma dünyanın en büyük fermuar üreticisidir. 60 ülkede 218 fabrikaya sahiptir. Günümüzde dünya üzerindeki fermuarların %90’ı bu fabrikalarda üretilmektedir. YKK her yıl Dünyayı 53 kez dönecek kadar fermuar üretmektedir. Ancak bunun yanı sıra YKK,  düğme & çıt çıt, cırtbant ve plastik aksesuarlar alanında da faaliyet göstermektedir.

MKE Gazi Fişek Fabrikası
Türkiye’de hafif silah mühimmatı üretimi yapan tek işletme olan MKE Gazi Fişek Fabrikası; üretim hatları en son teknolojiye göre yenilenmiş olup bu üretim hatlarında NATO şartname ve standartlarına uymaktadır. Fabikanın amacı Türk silahlı Kuvvetlerine ve Emniyet Genel Müdürlüğüne çeşitli hafif silah mühimmatıyla resmi ve sivil iç piyasanın tabanca fişeği ihtiyacını karşılamaktır. 2006 dan beri tüm üretim kalemleriyle ihracat yapmaktadır.

Whatsapp Destek
Çevrimiçi