Loader
  • Endüstriyel Çözüm Ortağınız
Silvent Web Sitesi ve El Kitabı Artık TÜRKÇE

Dünyada birçok endüstri Silvent’in bilgi birikiminden yararlanmaktadır. Hatta çeşitli üniversiteler ve kolejler eğitimlerinde kullanmak için Silvent kataloğundan sipariş vermektedir.

Silvent Web Sitesi ve El Kitabı Artık TÜRKÇE

12.08.2014

En yeni ürünler, güvenli hava tabancaları, nozullar, hava bıçakları ve güvenli susturucular hakkında teknik bilgiler, basınçlı hava tasarrufunun hesaplanması, basınçlı hava kullanımı hakkında 10 gerçek, gelişmiş hava nozul teknolojisi, çelik fabrikaları için özel çözümler, ses ve gürültüye ilişkin bilgiler,  basınçlı hava enerjisi ve riskleri hakkında çok çarpıcı bilgiler içeren Silvent web sitesi ve el kitabı işletmeniz de ki basınçlı hava kullanımında yapılacak iyileştirmeler için en büyük yol göstericiniz olacaktır.

Silvent Teknolojisi

Yıllar süren araştırmalar sayesinde, patentli Silvent Teknolojisi gelişmiş ve haklı bir ün kazanmıştır. Teknoloji basit bir kural ile çalışır: Açık boruyla oluşan türbülanslı ve yüksek sesli hava akışı yerine uniform, düzgün ve doğru yani laminar bir hava akımı oluşturulur. Her çeşit Silvent hava nozulu sayesinde optimum kombinasyonlarla yüksek üfleme kuvveti, düşük ses seviyesi ve düşük enerji tüketimi ön plana çıkar. Açık boru tesisatlarının Silvent basınçlı hava nozullarıyla değiştirilmesinin genel nedenleri:

•    Ses seviyesini %50 düşürmek
•    Hava tüketimini en az %30 düşürmek
•    Yetkililerin güvenlik şartlarına uymaktır.

www.silvent.com/tr adresinden Silvent online el kitabına ulaşabilir veya info@3-s.com.tr adresinden Silvent el kitabını talep edebilirsiniz.

Whatsapp Destek
Çevrimiçi