Loader
  • Endüstriyel Çözüm Ortağınız
“OrbistList Sanayinin Yıldızları” Konferansı

“OrbistList Sanayinin Yıldızları” konferansı bizim için oldukça önemliydi. Konuşmacı olarak yaptığımız mühendislik faaliyetlerinden bahsetme imkanı bulduk.

“OrbistList Sanayinin Yıldızları” Konferansı

19.12.2013

3S Teknik Danışmanlık San. ve Tic. A.Ş.  demir-çelik, demir dışı metal, otomotiv, beyaz eşya, havacılık ve bağlantı elemanları gibi sektörlerde faaliyet gösteren bir mühendislik firmasıdır. Her biri konusunda uzman köklü firmalarla işbirliği yaparak yassı metal proses hatları kurulumu, makine-yedek parça tedariği, teknik servis ve danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Uluslararası mühendis ve teknik kadromuz dünyadaki son teknolojiler ile yurtiçi ve yurtdışında müşterilerimizin kaliteli ve düşük maliyetlerde üretim yapmasına yardımcı olmaktadır.

Orbistlist ile Dünya’da Yassı metal sektöründe devamlı ARGE çalışmalarıyla bilinen “ProCoat Tecnologías, S.L” yüzey işlem kimyasalları ile yassı metal üreticilerine ve kullanıcılara yeni bir galvanizli rulo teknolojisinden bahsettik. Maliyetlerin düşürülerek hem üreticilerin hem de son kullanıcıların kazancını arttırarak ne kadar sürdürülebilir bir kalite sağladığımız belirttik. Diğer konuşmacılarla birlikte sanayinin diğer temsilcileri ile buluşmak bizleri çok mutlu etti.

Whatsapp Destek
Çevrimiçi