Loader
  • Endüstriyel Çözüm Ortağınız

LAMIFLEX GROUP

Lamiflex Grubu

Lamiflex Group, ağırlıklı olarak çelik, alüminyum ve kablo endüstrilerinde nakliye paketleme çözümleri konusunda dünya lideri bir tedarikçidir. Ürünlerimiz, optimum paketleme süreçlerini geliştirmek ve uygulamak için yöntemler ve araçlarla birlikte malzemeleri, otomasyon çözümlerini, hizmetleri ve süreç iyileştirmelerini içerir. Ambalaj malzemelerinin geri dönüşümü veya yeniden kullanımı dahil olmak üzere eksiksiz çözümler sunuyoruz.

Lamiflex Group'un genel merkezi Nyköping İsveç'tedir, ancak grup küresel olarak yan kuruluşlar ve diğer ülkelerdeki münhasır ortaklıklar aracılığıyla temsil edilmektedir.

 
 
 

Görevimiz

Lamiflex, 1992'den beri dünya çapında ağır sanayi için uygun maliyetli paketleme çözümünde küresel liderliği ele geçirmiştir. Çözümlerimiz, toplam paketleme maliyetini en aza indirmeye odaklıdır. Bunu göz önünde bulundurarak, çözümlerimizin ve sistemlerimizin çoğu daha geniş bir kapsama sahiptir ve verim, nakliye, geri dönüşüm, işçi güvenliği, markalama ve paketleme personelinin maliyeti gibi unsurları dahil ederek müşterilerimizin ve ortaklarımızın toplam maliyetlerini düşürmelerine yardımcı olur.

Misyonumuz, ağır sanayinin mallarını küresel olarak paketleme şeklini iyileştirmek ve bu iyileştirmelerin kazanımlarını müşterilerimizle paylaşmaktır.

 

Vizyonumuz

Lamiflex'in vizyonu, segmentlerimizde dünyanın lider ambalaj çözümleri sağlayıcısı olmaya devam etmektir. Verimli çözümler maliyetlerin düşürülmesi için iyidir, ancak genellikle personel ve çevre için de iyidir.

Lamiflex, müşterilerimizin tüm bu yönlerde rekabet avantajı elde etmelerine yardımcı olacaktır.

 

 

Whatsapp Destek
Çevrimiçi