Loader
  • Endüstriyel Çözüm Ortağınız

VCI Ambalaj Malzemeleri

BRANOPAC

VCI (Uçucu korozyon önleyici) ambalaj malzemeleri konusunda Alman Branopac firmasının Türkiye distribütörlüğünü yapmaktayız. Dünya’nın en büyük VCI üreticisi olan Branopac’in VCI kağıt ve poşetleri ürünlerinizin korozyona karşı korunmasını sağlar. 

VCI ortamda genelde sıcaklık farklarından oluşan nemlenme sonucu malzemelerinizin korozyona uğramasını engelleyen en gelişmiş teknolojidir. Ürün VCI paketleme malzemeleri ile paketlendikten sonra paket içerisinde bir VCI atmosferi oluşur.
Bu VCI malzemesi ürün etrafında koruyucu bir tabaka oluşturarak paslanmayı engeller.

VCI Kağıtlar
Çeşitli en ve gramajlarda, PE kaplı veya kaplamasız, Krapeli veya düz kraft kağıt şeklinde, Demir ve demir dışı malzemeler için farklı VCI tipleri ile üretilen, 3 yıla kadar koruma kapasitesine sahip VCI (Uçucu Korozyon Önleyici) kağıtlar.

VCI Poşetler
VCI poşetler, taşıma veya depolama sırasında metal parçaların korozyondan etkili şekilde korunmasını sağlayan, Körüklü veya körüksüz şekilde, ihtiyaca göre farklı ebatlarda, çift taraflı aktif VCI korozyon korumasına sahip çeşitli renklerde ve baskı ile üretilebilen özel polietilen filmlerdir.

VCI Chip
Branorost VCI Chipleri, selülozdan oluşan, yüksek VCI kalitesi ve miktarına sahip, Paket hacmine göre farklıebatlarda tedarik edilebilen VCI depolarıdır. Nem alıcılar yerine kullanıldığı takdirde kusma problemleri yaşanmadan, VCI teknolojisi ile malzemelerinizi korur.

Whatsapp Destek
Çevrimiçi