Loader
  • Endüstriyel Çözüm Ortağınız

BRANKAMP MARPOSS

Brankamp - hakkımızda
 

Brankamp şirketi 1977'de kuruldu ve 2012'de Marposs tarafından satın alındı. Brankamp artık MARPOSS Monitoring Solutions GmbH tarafından yönetilen ve Marposs'un dünya çapındaki ağı aracılığıyla pazarlanan bir markadır .

Soğuk şekillendirme, presleme ve dövme endüstrisindeki onlarca yıllık deneyim, üretkenliği, parça kalitesini iyileştirmek ve üretim maliyetlerini azaltmak için Brankamp sistemlerine dahil edilmiştir.

1977'de Erkrath (Almanya) merkezli Brankamp GmbH, bu yenilikçi süreç izleme biçimini tanıttı ve geliştirdi. Özellikle endüstriyel imalatta parça kalitesini ve kullanım derecesini iyileştirir. Şekillendirme, damgalama ve dövme makinelerinde süreç içi izleme için yenilikçi teknolojiler sunar . Endüstriyel üretim için yüksek kaliteli bir ölçüm aracına ihtiyaç duyulan her yerde, Brankamp sistemleri sayısız şirkette operasyonun ayrılmaz bir parçası haline gelmiştir . Proses hatalarını önlerler ve makine kurulum sürelerini azaltırlar. Buna ek olarak, proses hataları olduğunda makineler izleme cihazları tarafından derhal kapatılır - makine ve takım hasarları en aza indirilir.

Başta metal işleme endüstrisi olmak üzere dünya çapında çeşitli endüstrilerde kullanımda olan 55.000'den fazla Brankamp uygulaması bulunmaktadır. Genellikle müşteriler, Industry4.0 alanında ağ bağlantılı üretimden tam olarak yararlanmak için tüm üretim süreçlerini Brankamp ile donatmışlardır .

2012 yılında Brankamp, ​​üretim ölçüm teknolojisinde lider şirketler grubu olan Marposs Group'a katıldı . Marposs şirketlerinin ürünleri, kalitenin optimize edilmesinde ve üretim süreçlerinin rasyonelleştirilmesinde tüm üretim zinciri boyunca çok önemli bir rol oynamaktadır. Marposs, 80 ülkede 3.500'den fazla çalışanı ile küresel dağıtım ve servis ağı ile dünya çapında her zaman yakınınızda. Marposs hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen web sitesini ziyaret edin. 

Whatsapp Destek
Çevrimiçi