Loader
  • Endüstriyel Çözüm Ortağınız

Silvent, sessiz rüzgar Latin olan Silencium Ventum’un kısaltmasıdır. 1989’daki kuruluşundan bu yana şirketin hedefi her gün çalışanlar için basınçlı hava kullanımını optimize etmek ve çalışma koşullarını iyileştirmektir.

SILVENT

Silvent, sessiz rüzgar Latin olan Silencium Ventum’un kısaltmasıdır. 1989’daki kuruluşundan bu yana şirketin hedefi her gün çalışanlar için basınçlı hava kullanımını optimize etmek ve çalışma koşullarını iyileştirmektir.

Silvent around the world

Günümüzde Silvent ürünleri 96 ülkede kullanılmaktadır. Emniyetli hava tabancalarımız, havalı bıçaklar, hava nozulları, pnömatik susturucular ve basınçlı hava ile üfleme için özel çözümler, General Motors, Volvo, Toyota, Tetra Pak, Samsung, Baosteel, Kimberly-Clark gibi önde gelen üreticiler ve tanınmış markalar tarafından kullanılmaktadır.SKF

Araştırma ve Geliştirme

Silvent’in yüksek vasıflı çalışanları, basınçlı hava ile üfleme konusunda eşsiz liderlik uzmanlığına sahiptir. Bu bilgi, Silvent’in patentli ürünleri ile birlikte, şirketlerin sadece kayda değer miktarda pahalı basınçlı hava tasarrufu sağlamasına yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda tüm dünyadaki operatörler için çalışma ortamını iyileştirir – Silvent’in memnun müşterilerin çoğuna göre rakipsiz bir kombinasyon.
Silvent’in merkezi, aynı zamanda Ar-Ge departmanına da ev sahipliği yapan İsveç’te bulunmaktadır. Yeni ürünlerin geliştirilmesinde ana kaynaklar yatırımdır. Bu çalışma genellikle müşteriler ve kullanıcılar ile yakın işbirliği içinde gerçekleştirilir.Tüm üretim ve ürün montajı İsveç’te yapılmaktadır.

Destek

Uygulama mühendislerimiz, Silvent teknolojisinin şirketinize nasıl uygulanacağı konusunda tavsiye ve ipuçları vermeye her zaman hazırdır. Bugün her tür sektörden deneyime sahibiz. İlk temastan uygulama kurulup kullanıma hazır hale gelinceye kadar destek sunuyoruz.

Girl wearing hearing protection.

Vizyonumuz ve Misyonumuz

Vizyonumuz
Vizyonumuz, herkesin çalışma ortamlarına ve enerji optimizasyonuna olan tutkumuzu paylaşmasıdır.

Görev Beyanı
Silvent Grubu, çalışma ortamını iyileştiren ve müşterilerimiz için katma değer yaratan, yüksek kalitede, yenilikçi, enerji verimli ürünler geliştiriyor.
Silvent’in dünya lideri ürün ve bilgileri dünya çapında mevcuttur ve müşterilerimizin tercihlerine göre sağlanmaktadır.

Silvent Gerçekleri

List checkmark
 
ABD, Çin, Fransa, İngiltere, Avusturya, Hollanda, İspanya'da bulunur, İtalya ve Polonya.
List checkmark
 
"Silvent, üretim şirketlerinin enerji tüketimini optimize etmelerine ve çalışma ortamını iyileştirmelerine yardımcı olur.Merkezimiz tüm araştırma ve geliştirmelerin yapıldığı İsveç'tir.Şirket, basınçlı hava dinamikleri alanında benzersiz becerilere ve uzmanlığa sahiptir. "
List checkmark
 
Basınçlı hava dinamiği ve ergonomik tasarım alanlarında çeşitli dünya patentlerinin sahibi
List checkmark
 
Tüm araştırma, geliştirme ve üretim İsveç'te gerçekleşir.
List checkmark
 
Nasdaq Stockholm'de listelenen Lifco Grubunun bir parçası.
List checkmark
 
Ürünlerimiz, Yılın Red Dot Ürünü, IDEA ve Yılın Plastovasyonu gibi ödüller aldı.
IDEA award logo. Red dot award logo.
Whatsapp Destek
Çevrimiçi